sunnuntai 13. huhtikuuta 2008

kevättä ilmassa

Eilen oli ihana keväinen ilma. Ulkoilutimme kameraa tuossa omalla pihalla.
Lolan kynnen paranemisen kanssa on ollut hiukan takapakkia. Alkuviikosta koko tassu turposi täysin, joten marssimme pikaisesti lääkäriin sitä näyttämään. Tassusta otettiin röntgen, mutta siellä ei onneksi näkynyt luutulehdusta, eikä murtumia. Lola sai toiset antibiootit, jotka ovat nyt lähteneet auttamaan. Turvotus on alkanut laskemaan ja kynsi pikkuhiljaa paranee.




Eilen kauniin sään vallitessa ajattelin sitten, että menemme Lolan kanssa vähän katu kävelylle. Oli kuivaa ja kaunista, joten ilma oli mitä parhain pienelle ihmettely reissulle. En tullut ajatelleeksi, että polkuanturakin on viellä hiukan turvoksissa, joten sehän sitten kului puhki. Onneksi ei kovin pahasti kuitenkaan, käännyttiin heti kotiin kun huomasin tapahtuneen.
Olen suihkutellut polkuanturaa ahkerasti ja yrittänyt sen parahaani mukaan suojata sukalla (sukka kun pysyy sen 10 minuuttia tassussa). Tänään polkuantura on jo arpeutunut hiukan.

kai se tästä sitten.. pohjalta ei pääse kuin ylöspäin. Ja kenties seuraavalla kerralla tajua, että jos koira on sairaslomalla niin antaa sen sairastaa rauhassa, eikä mennä kaduille kulkemaan =(
Tyhmä, tyhmä minä



Luulen, että meidän täytyy pikkuhiljaa nikkaroida korkeammat aidat.





Lyyli poseerasi pihalla.






Lyyli hoitaa vahtikoiran viran meidän perheessä




Lyyli nauttii auringon lämmöstä ja haluaa heti makoilla pihalla kun aurinko esittäytyy.



Ei kommentteja: