maanantai 19. toukokuuta 2008

Hemmo kävi lääkärissä

Viime yönä Hemmo oli levoton. Se ei löytänyt millään sopivaa nukkumis asentoa, kääntelehti, vääntelehti ja vaihtoi paikkaa jatkuvasti. Se tuli ihan kiinni minuun ja hakkasi minua tassullaan kuin pyytäen apua.
Silloin tiesin, että Hemmolla on kipuja. Silittelin ja yritin rauhoitella sitä ja samalla kokeilin hellästi mitä paikkaa se aristaa.. maha se paikka tuntui olevan. Hemmon tapoihin ei todellakaan kuulu kivun näyttäminen, joten varasin sitten heti samaksi päiväksi lääkärin.

Lääkärissä selitin ensin Hemmon historiaa ja sen jälkeen teimme toiminta suunnitelman. Hemmo röntgenkuvattiin, katsottiin keuhkot, sydän, munuainen, maksa ja kaikki muutkin mahdolliset sisäelimet. Kaikki näytti ihan hyvältä mutta virtsarakossa näkyi jotakin.

Ultrassa näkyi virtsakiviä. Niiden lisäksi virtsarakossa oli jotakin muutakin, kasvain oli vahva epäilys.

Hemmo sai antibiootit ja nyt katsotaan olisiko kivet vaan tulehduksen aiheuttamaa. Seuraavaksi olisikin sitten tiedossa koepalan otto...

Reissu oli rankka, mutta Hemmo oli reipas. Se joutuin röntgenissä olemaan kyljellään ja selällään pitkiäkin aikoja ja oli hienosti paikoillaan.

Nyt Hemmo lepäilee soffalla..
Pidetään lippu korkealla!!

Ei kommentteja: