lauantai 14. heinäkuuta 2012

Vihtiläiset ilmottautuu!

Uudessa kodissa on elo lähtenyt hienosti käyntiin. Koirat ovat sopeutuneet hienosti, itseasiassa yllättävän hyvin. Osasin vähän pelätä millaista kaaosta muutto koirille aiheuttaa, me kun tosiaan vanhoista huonekaluista otimme mukaan vain sängyn. Eli täysin uusi talo, uusi ympäristö, eikä edes tuttuja hajuja huonekaluista.
Sänky olikin koirien lempipaikka oikeastaan koko ensimmäisen viikon ajan. Koska Hemmo ei enää pääse hyppäämään sänkyyn, se sai pitää vanhan kevythäkkinsä nukkumapaikkanaan. Ensimmäisen viikon aikana koirat viihtyivätkin eniten makuuhuoneessa. Vasta viikon päästä ne alkoivat levittäytyä olohuoneen puolelle.

Olin onnesta soikeanan kun kukaan koirista ei mennyt sohvalle. Ne kun ovat tottuneet, että kotona saa sohvalla olla, mutta kylässä ei. Joten muutto aiheutti sohvattomuuden. Jopa Lyyli, minun pieni trinsessani nukkui kiltisti käpertyneenä jalkoihini vaikka itse istuin sohvalla. Iloa kesti viikon... sitten minä sorruin ja annoin niille luvan.


Lähimaastoja on jo koluttu jonkinverran ja perus pieni aamulenkki on löytynyt. Metsää täällä riittää, mutta näin marjastus aikaan siellä on paljon muitakin kyläläisiä.

Muutamia koira"kavereita" bongattu, mutta viellä ei ole yhtään sellaista hyvää kaveria Lolalle löytynyt. Toivottavasti löytyisi, lenkkeily on aina mukavampaa kaverin kanssa.


Tytöt



Lolan kanssa olemme viettäneet lomaa treeneistä. Kävimme jäljestämässä kissaa kun oma pääni alkoi kaipaamaan jo aktiviteettiä
Treenit sujui hienosti, joskin Lola olisi taas ilmeisesti vetässyt parin kilometrin lenkin jollen olisi sitä puoliksi pakottanut menemään jälkeä pitkin... huoh..


Kesälomat on lusittu, ensiviikolla alkaa taas arki. Onneksi jäljellä on viellä viikko syyskuussa.. sitä odotellessa..




Ei kommentteja: