keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Toko kurssi alkoi

Eilen jatkoimme juoksujen takia kesken jäänyttä tokon alokasluokan kurssia Lolan kanssa. Hieman minua jännitti kuinka toko tulee onnistumaan, Lolaa kun on vaivannut ilmeisesti juoksujen jälkeinen masennus.
Turhaan taas stressasin ja jännitin. Lola meni treeneissä täydellisesti! Saimme kouluttajalta paljon kehuja ja hän sanoi, että kuukauden omatoiminen harjoittelu on tuottanut huomattavia tuloksia. Oli oikein mukava huomata, että sitä sitten jotakin kouluttaa osaakin ja koira toimii hyvin.
Saimme taas hyviä vinkkejä millä mennä eteenpäin. Paikalla makuussa meillä onkin viellä paljon harjoiteltavaa.

Nämä ovat niitä onnistumisen hetkiä, jotka ajavat koiraharrastusta eteenpäin. Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin oman osaamisen kehittyminen ja koiran iloinen olemus. Ja se onkin minulle pääasia kaikessa koiraharrastuksessa, että sekä minulla, että koiralla on hauskaa yhdessä.



Rentoutumista toko treenien jälkeen.

Tämän talven aikana olisi tavoitteena opettaa Lolalle hakua varten haukku ilmaisu. Olemme harjoituksissa edenneet jo hyvään malliin. Lola osaa haukkua käskystä. Tästä olisi tarkoitus sitten ensin ehdollistaa haukku siihen palkka purkkiin. Tämän jälkeen yritän siirtää palkkapurkki haukun aina maalimiehen luo. Katsotaan kuinka käy.

Huomenna menemme raunio porukan kanssa pimeätreeneihin taas pitkästä aikaa. Mukavaa vaihtelua.

--------------------------------------------------------------


Kävimme viikko sitten pienten kanssa pitkällä metsälenkillä. Silloin oli viellä ihanainen talvi ilma, josta nyt ei ole enää häivähdystäkään jäljellä.


Aurinko paistoi ja kruunasi pikku pakkasen.



Hippaa.



Metsä raikui.



Lyyli tarkkailee mitä Hemmo tekee.



"tänne"



Hemmo haistelee.



"tänne" (mitä se siellä huutelee??)

Ei kommentteja: