torstai 1. tammikuuta 2009

Vuosi vaihtui

Vuosi on vaihtunut rauhallisissa merkeissä.
Itse olin kovassa kuumeessa miltei viikon, joten uuden vuoden aatto meni rauhallisesti kotona kotijoukon voimin.

Aamupäivällä aurinkokin näyttäytyi ja me menimme Lolan kanssa pellolle pitkästä aikaa. Kamera tietysti mukana kun sääkin oli mitä mainioin.

Ihmettelyä


Muutama juoksuaskel



Kultainen hetki



Jossakin paukkui jo heti aamupäivästä




Uutena vuotena paukkui ja jytisi paljon. Iltalenkki tehtiin viiden aikaan ja sitten kävimme yhden aikaan yöllä viellä pika pissityksellä.
Koirat eivät juurikaan paukuista välittäneet, ihmettelivät vain. Lolaa häiritsi paukutusta enemmän ilmassa leijuva ruudin tuoksu, sekä yöllä kadulla meuhkaava nuoriso. Kierrettiinkin nuoriso sitten kauempaa, jottei kenellekkään tullut liian kiusallinen olo.
-------------------------------------------------------------------------------------------------







Jouluaaton vietimme vanhempieni luona syöden hyvin. Laihiksesta huolimatta Lolakin sai osansa kinkusta.


Kerjuulla keittiössä








Lyylillä on nahkatuoli fetissi. Se nuolee nahkatuoleja vaikka kuinka ja kauan jos siihen ei puutu. Tälläkertaa intohimon kohteeksi joutui porukoiden nojatuoli. Mahtoi olla taas hyvää..




Joululahjaksi tytöt saivat uudet takit. Lihaksista huolta pitävät "back on track" takit ovat osottautuneet onnistuneeksi ostokseksi. Lola sai takin lähinnä treenejä ajatellen, treenin jälkeen autossa ei tule kylmä kun voi pukea lihaksia lämmittävän takin päälle. Ja Lyylin suuri palelemis ongelma on ratkaistu, back on track takki todellakin näyttää lämmittävän enemmän kuin mikään muu takki.


Lola suorastaan nautti kun sai takin päälleen ja meni heti rentoutumaan sohvalle.



Lolalle takki oli hyvän kokoinen ja se istui hyvin. Hännättömyyden takia Lyylin takkia oli pakko lyhentää takaa. Takki oli takaa todella pitkä ja normaalisti hännällinen koira nostaa kakatessaan häntästä ylös. Koska Lyylillä häntää ei ole, kakkaaminen takki päällä ei ollut kovin hygieenistä. Niimpä fiksasimme Lyylille pyllyn näkyviin.


Lisää tietoa takeista voi lukea täältä

Ei kommentteja: