lauantai 18. helmikuuta 2012

Synttäri juhlaa!

Tänään juhlittiin porukalla etsijäkoiraliiton toimintaa, joka alkoi miltei päivälleen 10 vuotta sitten.
10 vuotta sitten etsijäkoiraliiton puheenjohtajan "Lelu" sheltti saatiin takaisin 8kk kestäneeltä karkureissultaan. Siitä alkoi järjestäytynyt toiminta, jonka tarkoituksena on auttaa karanneet lemmikit takaisin kotiin. Koko ajan toimintaa kehitetään, jotta se palvelisi paremmin asiakkaita. Koulutuksia kehitetään, jotta etsijät (niin koirat kuin ohjaajatkin) olisivat mahdollisimman ammattitaitoisia. Liiton tiimihenki on loistava, iloitaan toisten onnistumisista ja autetaan ongelmissa. Erilaiset koirat opettavat oman koiran lisäksi, myös lukemaan toisen rotuisia koiria.

Aloitimme juhlahumun Luukkaan ulkoilualueelta, jonne kokoonnuimme. Ensiksi tehtiin tärkeimmät, eli marssimme grillitupaan syömään ja juomaan kupposen kuumaa. Jutustelu oli kepeää, oli mukava nähdä miten jokaisessa pöydässä nauru raikui.

Masut täynnä kokoonnuimme jälleen parkkipaikalle, jossa meidät jaettiin treeni ryhmiin. Siitä jokainen lähti omalle alueelleen tekemään koirille jälkiä.

Lola oli tänään elementissään. Olen niiiiiiiin onnellinen!
Lolan jälki ei ollut mikään haastava, tien ylityksen siihen kuitenkin halusin. Se menikin suht hyvin, vähän Lola empi mutta meni sitten yli kun otin askeleen eteenpäin.
Jäljestys sujui häntä huiskuen, ihan koko ajan. Kerran Lola jopa heitti onnen kuperkeikankin. Ilmaisu oli aivan mahtava, Lolan silmät loistivat kun palkkasin sen.

Aivan ihanaa katseltavaa, miten se suorastaan nauttii tehdessään töitä. Riemulla ei ole rajaa, kun Lola jälkeä ajaa :)

Ihana tyttö!!

Ei kommentteja: