torstai 11. helmikuuta 2010

Pakkaset paukkuu

Taas on pakkanen mennyt yli kymmenen asteen ja treenikalenteri näyttää tyhjältä. Lenkkeily ei varsinkaan pienien kanssa tahdo onnistua, ei sitten millään pukemisellakaan. Lyylin korvat paleltuvat heti ja samoin tassut. Hemmo kestää vähän paremmin pakkasta, mutta sen kävely on tässä viikon verran ollut nyt normaalia huonompaa. Kovin hitaasti Hemmo lyllertää eteenpäin kun taas saman aikaisesti Lyyli vetää kuin höyryveturi.

Lolakin on nostellut lenkillä tassujaan ja ollut muutenkin haluton lenkkeilemään, heti kun kovemmat pakkaset taas alkoivat. Niimpä olemme taas keskittyneet kotielämään, eli luitten tuhoamiseen. Toivottavasti pakkaset jo hellittäisivät ja kevät alkaisi näyttää merkkejään.

Pakkasesta huolimatta, eilen oli erittäin kaunis aurinkoinen päivä. Menimme Lolan kanssa pellolle kamera mukana. Muutama kuva tallentui, kunnes kamerasta loppui akku :(



Lola ihmetteli suunnattomasti kun meidän raivaamalle peltopolulle olikin vedetty oikein kunnon ladut. Harmillista.. onneksi pellolla menee kuitenkin toisella sivulla viellä omatoiminen polku, ettei tarvitse pelätä suksijoiden sauvoja.




Lola katselee haaveilevasti kohti aurinkoa.. mahtaakohan toivoa myös kevään tuloa?




Seisova lintukoira?

Ei kommentteja: