torstai 2. syyskuuta 2010

Ruokavalion muutoksen tuloksia

Lolan kanssa on taisteltu painoa vastaan niin kauan kuin vain suinkin jaksan muistaa. Ollaan kokeiltu jos jonkinmoisia kevyt nappuloita ja vähärasvaisia versioita.

Lopetin kuivanappuloiden syöttämisen pitkän harkinnan ja tiedon haun jälkeen parisen kuukautta sitten, ja siirsin Lolan puhtaasti kotiruokintaan. Minä siis valmistan Lolalla itse ruuan. Ruoka sisältää pääasiassa ohraa, riisiä, tattaria, linssejä.. kaikkea mitä vaan suinkin keksin. Ja lisukkeena tietenkin kalaa, kanaa tai lihaa sekä paaaaaaljon kasviksia :)

Oikea annostus on vielä hakusessa, mutta hyvältä alkaa näyttää. Mukava huomata miten koko koira tuntuu pirteemmältä (osaksi varmaan ihan kilojen tippumisen syytä), karva kiiltää, korvatkaan eivät enää töhni.
Ruoka näyttää maistuvan jopa paremmin kuin kuivanappulat. Puuro sisältää aika paljon porkkana raastetta, että masu tulee täyteen mutta kilot pysyy poissa.

Tässä muutamia havainnollistavia kuvia muutoksesta. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, mikäli on samoja ongelmia. Kaikenmaailman laihdutus papanat eivät meillä saaneet aikaan mitään muuta kuin nälkäisen koiran..
Nyt alkaa näyttämään hyvältä ja tällä jatketaan :)





Elokuu


Syyskuu


Lola kävi tänään hakumetsällä vuoden tauon jälkeen. Oli hauska nähdä miten jäljestys hommat vaikuttavat sen hakuiluun. Ja selvästi vaikuttikin. Lola sinkoili pitkin maalimiehen jälkiä, välillä mentiin ilmavainulla ja välillä maa vainulla.
Mutta voi sitä iloa ja riemua! Lola oli onnensa kukkuloilla. Se juoksi häntä huiskuten ympäri metsää ja vaikka oli silmin nähden hukassa, löysi maalimiehet hienosti.
Ja ilmaisu oli mitä mahtavin! Lola istui kauniisti maalimiehen eteen tai kävi jopa maate ja haukku kaikui kallioiden yli :)

Jatkamme kuitenkin aktiivisesti jäljestyksen parissa ja saatamme käydä silloin tällöin hakuilemassa kun aikataulu antaa periksi.
Olipas mukavat treenit!

Ei kommentteja: