tiistai 31. elokuuta 2010

Jatkokurssin pitkä jälki



Lolalle tehtiin sunnuntaina se jatkokurssin jälki, josta olimme poissa rikkoontuneen kynnen takia. Jälki oli 2,4km pitkä ja se meni pitkin hiekkaista autotietä. Risteyksiä oli matkan varrella muutamia. Ensimmäinen risteys oli haastava, sillä siinä oltiin treeneissä kuljettu miltei kaikkien koirien kanssa.
Lolalla oli maalissa velipuoli Giotto, joka oli tuttu koira entuudestaan. Giottoa Lola ei ole koskaan aikaisemmin etsinyt.

Lähtöpaikalla tarjosin Lolalle alkuhajua. Yleensä se nuuhkii tarkasti annetun hajun, nyt sitä ei voinut vähempää kiinnostaa. Lola tiesi jo, ketä me etsitään.

matka sujui verkkaisesti. Lola ravasi miltei koko matkan. Lola teki pieniä pistoja koko ajan penkan puolelle, kun tarkastaen jotain. Olisiko Giotto käynyt niissä kohdissa nostamassa jalkaa?

Koko jälki sujui erittäin mallikkaasti, ilman suurempia ongelmia. Giotto taisi olla mieluinen etsittävä, sen verran kova tahti Lolalla oli.
En huomannut ottaa aikaa jäljen suorittamisesta mutta nopealta reissulta se tuntui. Rohkenen epäillä, että alle puolen tunnin me siitä selvisimme.

Ilmaisun Lola teki lähempänä kuin yleensä, joten sekin varmasti johtui tutusta maalikoirasta.

Jatkokurssia on jäljellä enää yksi treenikerta ja sitten onkin jo loppukoe. Kaikki on mennyt tähän asti paremmin kuin hyvin, joten kerrankin voin kirkkain silmin sanoa, ettei loppukoe jännitä lainkaan :)

*************************************************************************************


Lauantaina pakkasimme pienen pösön tavaraa täyteen ja suuntasimme Lolan kanssa Paimelaan. Siellä järjestettiin tämänvuotinen bullmastiffien erkkari.
Sää ei meitä suosinut, satoi kaatamalla ja oli erittäin kylmä. Kehän laidalla säästä huolimatta tunnelma oli jännittynyt mutta iloinen. Piknikin antimet olivat parhaimmistoa ja tiimin tulokset hienoja!



Lola kehässä kasvattajan kanssa.

Lola esiintyi osaavissa käsissä erittäin mallikelpoisesti.
Ylpeänä seurasin kehän laidalta kuinka hienosti se liikkui :)



Giotto


Taisto


Siiri
BIS pentu "Onni"


ROP kasvattaja Remarkabull


BIS kasvattaja Remarkabull!!!







Ei kommentteja: