tiistai 29. kesäkuuta 2010

Eläimellinen Juhannus

Vietimme erittäin eläin pitoisen juhannuksen kyläilemällä Inkoossa.
Pienet koirat matkustivat juhannus hoitoon "mummolaan" ja Lola pääsi mukaan inkooseen. Paikalla meitä oli 5 ihmistä ja 6 koiraa. Koska koirista 5 oli narttuja, joiduimme vähän soveltamaan ja sompailemaan, mutta juhannuksen vietto sujui loppujen lopuksi ongelmitta ja rauhaisasti :)

Vaikka aattona sää suosi meitä koko illan pituisella kaatosateella, hyvä ruoka ja mahtava sauna piti tunnelman korkealla.


Lolan kanssa maiskutellaan käpyjä.

Onneksi Juhannus päivänä aurinko helli meitä sitten kahden päivän edestä. Oli aivan mahtavan lämmin sää ja kamerakin sai töitä. Tässä muutamia näpsäyksiä (koirista, yllätys yllätys)




Evita ja Bono, juhannus seuralaisiamme.




Evita.




Evita.




Bono.




Bono.




Lola sai aarteen.. aarre poskeen ja menoksi.




Ensin katsellaan seuraako kukaan..



Ja kun kukaan ei näe, voi sikailla vapaasti.




Bono ja Lola.
Lolan kanssa otettiin välillä keppileikkejä. Lolahan ei juokse kepin perässä, mutta se rakastaa yli kaiken etsiä heittämääni keppiä.
Ensin tarvitaan keppi, sitten koira istumaan. Keppiä hajustetaan kädessä vähän aikaa ja sitten se heitetään pusikkoon.



Koira lähetetään hakemaan keppiä kun se on laskeutunut pöpelikköön. Tämä on mahtavaa ja väsyttävää aktivointia, joka meillä toimii hyvin. Harjoituksia voi vaikeuttaa niin, ettei näytä koiralle mihin suuntaan keppi lentää. Suosittelen!






Jaden kanssa palloleikkejä..
Jade voitti, osui minua otsaan.




Lola ja Bono kävivät rannalla. Houkuttelu oli kovaa, lelu oli kiinnostava, mutta ei.. Lola ei mennyt kastelemaan edes etutassujaan. Bono kyllä meni.



Kiitos hyvästä Juhannuksesta. Vaikka sää ei ihan suosinut, hyvä seura korvasi sen.

Ei kommentteja: