perjantai 27. toukokuuta 2011

Ryhmä rämä

Tänään kävimme Lolan kanssa tutustumassa hiukan hevosiin. Mukavien ja avuliaiden ystävien takia, minulla on erittäin hieno mahdollisuus järjestää parin viikon päästä etsijäkoirille hevosen etsimis treenit. Tuskin maltan odottaa!

Lola ei ole aikaisemmin nähnyt hevosia läheltä, saatika ollut tallilla. Tänään menimme katsasmaan maastot ja suunnittelemaan tulevia treenejä. Siinä samalla katselimme Lolan kanssa muutaman metrin päästä laiduntavia hevosia.

Lola haukkui hevosia aluksi, mutta ystäväni hevosiin tottuvat koirat olivat hyvänä apuna tutustumisessa. Ne eivät voineet millään ymmärtää miksi Lola haukkui hevosille. Lola rauhottuikin nopeasti, otti toisista koirista mallia ja tyytyi vain tarkkailemaan polleja karvat pystyssä.
Lola pääsi tutustumaan hevosten talleihin, siellä ihmeteltävää riittikin.

Vietimme pari tuntia metsässä kuljeskellen ja koirien riemu oli ylimmillään. Oli ihana katsoa kuinka koirat juoksivat ja meuhkasivat onnesta soikeina. Tallilta meidän ryhmäämme liittyi hiukan salakavalasti lapinkoira "Lilli". Lola ja Lilli tulivat hyvin juttuun keskenään, joten lenkkiseuramme kasvoi neljännellä koiralla. Aikamoinen ryhmä rämä :)

Lilli


















Rakas Lolani

Ei kommentteja: