maanantai 16. toukokuuta 2011

Tiimin treenit

Tänään meillä oli Remarkabull tiimin treeni-ilta, eli siis bullmastiffi voittoinen porukka. Mukana treeneissä Lolan lisäksi, sisko Siiri ja sukulaispojat Taisto ja Brädi.

Kokoonnuimme Petikon varikolle ja aloitimme treenit tottiksella (lue: namien syöttöä ja kontaktin etsimistä). Siiri suoritti hienoa paikalla makuuta ultimate häiriössä :) Ihailtavaa katseltavaa.
Kymmenisen minuutin tottistelun jälkeen muut lähtivät autoon odottelemaan ja Siiri aloitti ukkojen etsinnän.

Siirillä haku sujuu metsässä mallikelpoisesti, eikä varikon maastokaan ollut este. Hienosti se löysi minutkin putken sisältä.

Pienelle Brädi kakaralle tehtiin näkölähtöjä. Lamppu syttyi selvästi parin maalimiehen jälkeen ja reippaasti juostiin jopa puulavan päälle maalimiestä etsimään. Silmät loistivat, häntä huiskui ja vauhti oli Remarkabull tiimille tyypillisellä tasolla :D

Raunioille tottuneelle Taistolle ei ukkojen etsiminen varikolta tainnut olla haaste eikä mikään. Ainakaa putkessa istuminen ei tuntunut kovinkaan pitkältä ajalta, eikä mitään suurempia huutoja kuulunut. Onneksi Taiston pää ei juuttunut putkeen kiinni kun oli tulossa niin innokkaasti minua pelastamaan.

Lola ei etsinyt varikolta ukkoja, vaan sille tehtiin jälki. Pieni Brädi meni maaliin. Matka oli noin 500m pitkä. Autotien vierustaa, yksi kulma vasemmalle ja seuraavasta oikealle.
Alkuhajun kanssa jouduin hiukan pähkäilemään, Brädillä ei ollut mukana toista kaulapantaa. Autossa ei ollut makuualustaa, eikä juomakuppiakaan.
Pienen miettimisen jäkeen otin auton ensiapu pakkauksesta puhtaan sideharsokäärön ja hinkkasin sitä auton takapenkkiin missä oli Brädin paikka. Sitten annoin Lolalle sideharsoa haisteltavaksi ja se lähtikin innoissaan jäljelle.

Vauhti oli reipasta, selvästi Brädi oli mieluisa etsittävä. Kulma sujui hienosti ja ilmaisu oli mallikelpoinen. Oikeastaan suoritus oli täydellinen ilman mitään ongelmia.
Tämä oli ensimmäinen kerta kun kokeilin alkuhajuna "hajun siirtoa" ja näköjään sekin onnistuu ihan tuosta noin vaan :)

Hienot tiimin treenit.

Ei kommentteja: