torstai 22. heinäkuuta 2010

Voi tätä huonoa tuuria

Olimme tänään Inkoossa treenaamassa. Suurella innolla. Juuri ennen Lolan jäljestys vuoroa, ajattelin sitä vähän lämmitellä kun oli autossa odotellut miltei tunnin.
Siinä sitten autolle palatessamme päätin nostaa kontista vesikupin maahan ja kokeilla joskos Lola joisi. Asetin vesikupin kontin taakse. Lola päättikin sitten hypätä paarmoja karkuun autoon ja otti ponnistusvauhdin vesikupin laidan päältä. Keraaminen kuppi kippasi sillä seurauksella, että Lolan takajalan kynsi halkesi koko pituudeltaan kahteen osaan :( Jos jotakin positiivista pitää tästäkin asiasta repiä, niin onneksi kynsi ei vuoda verta. Kipeä se on, sen näkee.

Lola sai särkylääkkeen sekä erittäin tyylikkään kotitekoisen paketin tassuunsa. Aamusta heti soittoa lääkärille. Toivottavasti saamme mahdollisimman nopeasti ajan, että tassu saadaan kuntoon.

Näin ollen meiltä jää nyt lauantain näyttely väliin. Myöskin viikon päästä oleva roturace peruuntuu Lolan osalta :( Voi harmin paikka.

Raasuparkalainen viettää nyt sairaslomaa ainakin pari viikkoa. Toivotaan, että tämä kynsi paranee nopeammin kuin se parin vuoden takainen samanmoinen kynsi tapaturma. Silloin kynnen paraneminen vei lähes kuukauden :/

Toivotaan parasta, että me pääsemme parin viikon päästä alkavalle jatkokurssille terveellä jalalla. Nyt ei auta kuin pyhittää Lolalle sen tarvitsema sairasloma.

Kyllä harmittaa!!!

Ei kommentteja: