torstai 1. heinäkuuta 2010

19. Treenit

1.7.2010
Veromies
klo 17.30


VIUHKA
Tänään teimme toisen jatkokurssille vaadittavista jäljistä, jotka meillä on edelleen tekemättä. Jäljen nimi on "viuhka".

Kolme koiraa kulkee samanaikaisesti ja samaa polkua pitkin. Lolan jälki alkoi niin, että kaikki kolme koiraa (kaksi hämäys koiraa ja yksi maalikoira) kulkivat kaikki noin 100m samaa polkua pitkin. Sitten toinen hämäyskoira jatkoi suoraan ja maalikoira+ toinen hämäyskoira kääntyivät oikealle.
Lolalle tämä ei tuottanut mitään vaikeutta. Se kääntyi kulman juuri kuten se oli kuljettu, eikä epäröinyt hetkeäkään. Matka jatkui erittäin verkkaisesti ja varmasti.

Noin 50m päässä oli viuhkan toinen haara. Maalikoira kääntyi polulta oikealle pöpelikköön ja viimeinen hämäyskoira jatkoi matkaansa polkuapitkin suoraan.
Tämänkin kulman Lola meni erittäin varmasti. En olisi viuhkan osia edes huomannut, mikäli minulle ei niitä olisi kerrottu.

Häntä huiskuten Lola ilmaisi minulle maalikoiran. Ilmaisu oli selkeä ja se tapahtui noin 5m päästä.

Nämä treenit menivät kertakaikkisesti täysin putkeen! Kaikki meni hyvin, mitään ongelmia ei ollut vaikka jäljen alkupäässä suurella koneella kaadettiin pari puuta meidän vieressä. Lola huiskutteli metsurille häntää, katseli hetken puiden kaatamista ja jatkoi sitten matkaa.
Hienosti suoritettu ultimate häiriö.

Hajuerottelua parhaimmillaan :)





Ei kommentteja: