lauantai 24. heinäkuuta 2010

Sairaslomalla

Kävimme eilen näyttämässä Lolan haljennutt kynttä lääkärissä. Lola rauhoitettiin ja haljennut kuori revittiin pois. Onneksi kynnen kuoresta noin 2/3 oli vahingoittumatonta ja se pystyttiin jättämään paikoilleen. Kynnen ydin oli myös säilynyt ehjänä. Lolan tassu laitettiin pakettiin, jossa se saa nyt olla rauhassa pari päivää. Sitten pakettia pidetään niin kauan kuin kynsi märkii. Kun märkiminen lakkaa voimme siteen sijaan käyttää kevyttä sukkaa suojana.

Antibiootti kuuria Lola ei nyt saanut, toivotaan ettei se sitä tule myöhemminkään tarvitsemaan.
Kennelliiton doping sääntöjen mukaan, Lola ei saa nyt osallistua 4 vikkoon kokeisiin, eikä näyttelyihin. Mikäli siis kynnen paraneminen sujuu ongelmitta, pääsemme näillä näkymin kuitenkin osallistumaan elokuun lopussa järjestettävään erkkariin :)

Viime yö meni erittäin huonosti. Lola oli nukutuksen jäljiltä, joko erittäin huonovointinen tai sitten kipuinen. Se nukkui aina tunnin verran ja heräsi sitten valittaen. Annoin kipulääkettä yölläkin, joten luulen, että valittaminen oli enemmän huonoa oloa kuin kipua. Lola nukkui koko yön tiukasti vieressäni, poski poskeani vasten.

Ensimmäinen aamupissa yritys tapahtui klo 8. Laitoin Lolalle sukan siteen päälle ja lähdimme ihan pienelle nurmikko pissatukselle. Lola ei kuitenkaan suostunut kävellä, se istui maahan ja jäi siihen ihmettelemään ympäristöä.
Yritin vähän myöhemmin päästää Lolan takapihalle pissalle, mutta se ei suostunut liikkumaan rappuselta mihinkään.
Aamuruoka kuitenkin maistui oikein hyvin ja sain helposti särkylääkkeen syötettyä. Lola piristyi huomattavasti syömisen jälkeen. Klo 11 tuli pissakin jo ulos.

Tassu on selvästi kovin kipeä, Lola valittaa vähän väliä. Tämä päivä onkin kulunut miltei kokonaan Lolan nukkuessa ja hyvä niin.

Nyt pyhitämme Lolalle sen tarvitseman ajan paranemiseen. Toivotaan että sen olo helpottuisi mahdollisimman nopeasti. Hetki sitten sen häntä jo vispasi entiseen malliin :)

Ei kommentteja: