maanantai 8. marraskuuta 2010

Kulmia ja vapaata riehuntaa

Lauantaina kävimme taas treenaamassa. Nyt treenien aiheena oli kulmat.
Lolalle tehtiin noin 500m pitkä jälki, joka sisälsi 4 kulmaa. Jäljellä oli kulkenut myös häiriö koira, eli se oli Y jälki.

Lola lähti jälleen kerran vauhdikkaasti liikkeelle. Jälki alkoi metsäpolulla, eikä edes auton romun ylittäminen tuottanut mitään haastetta. Maalikoira oli jonkinverran pyörinyt metsäpolulla puolelta toiselle, mutta Lola meni vain suoraan.
Metsästä saavuimme hiekkatielle ja kulma meni ongelmitta. Lola kääntyi varmasti oikeaan suuntaan. Vastaamme tuli muutama kävelijä, eikä Lola häiriintynyt niistäkään. Intensiivisesti se jatkoi työskentelyä.

Tahti kiihtyi ja seuraavasta kulmasta mentiin juoksemalla ohi.. taas. Lola kyllä huomasi hienosti itsekin menneensä kulman ohi ja palautui ilman apuja.
Sama tapahtui viimeisessä kulmassa.
Maalikoira löytyi ja Lola meni lujalla vauhdilla loppuun asti. Ilmaisu tapahtui noin 5m päästä ja se oli erittäin selkeä.

Ensi sunnuntaina Lola saakin kokeilla uusia haasteita. Mahdollisesti sille annetaan alkuhajuksi sekahaju, eli siis esimerkiksi koiran peti jossa onkin useamman koiran hajua. Siitä sen pitäisi itse erottaa haju jota lähtee etsimään, eli siis vain yksi niistä pedin omistajista on maalissa.
Katsotaan kuinka käy, vai käykö mitenkään :D

************************************************************************

Sunnuntaina vietimmekin sitten leppoisaa vapaa päivää ja mikäs sen parempaa kuin viettää se koirakaverin kanssa. Kävimme Susan kanssa montulla. Lolalla riitti virtaa ja häntä vispasi onnesta.





Vähän väsyttää jo...


*************************************************************************************

Tuleva kotimme alkaa pikku hiljaa näyttämään talolta. Paljon on tehty ja paljon on vielä tekemättä. Onneksi se kuitenkin edistyy koko ajan. Toivoa on edelleen, että ensi kesänä/syksynä pääsisimme muuttamaan.







Ei kommentteja: