sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kasvua, kasvua kohisten

Myrsky täytti tänään 11 viikkoa. Painoa on nyt 14.5kg ja pentu kasvaa hurjaa vauhtia.
Olen ottanut Myrskyä mukaan Lolan kanssa lenkille. Lolan lenkit kun ovat lyhyitä ja rauhallisia niin pentukin on hienosti mennyt mukana. Hädät tulee metsään jo kuin vanhalla tekijällä. Myrsky kulkee nätisti remmissä, aina silloin, kun se ei härki Lolaa. Nyt härkkiminen on hiukan vähentynyt, se on keksinyt Lolan remmissä roikkumisen. Parempi sekin kuin roikkua Lolan poskinahassa.

Eilen kävimme montulla. Oli aurinkoinen sää, mutta tuuli oli kylmä. Löntystelimme vajaan tunnin ja sitten ajoimme tapaamaan erästä nöffi ihmistä. Sain häneltä paljon vanhoja nöffiyhdistyksen lehtiä ja siinä se viikonloppu onkin sitten aika pitkälti kulunut, lehtiä lukien.




Myrsky kasvaa tosiaankin hurjaa vauhtia, mutta mukava on nähdä myös kehitystä muualla. Pureminen on ehkä pikkiriikkisen vähentynyt. Ainakin se on pikkiriikkisen oppinut hillitsemään sitä kovaa puremistaan. Välillä, yleensä iltahepulin aikaan pureminen on aika hurjaa, mutta muutoin suun voimaa osataan jo säädellä... jotenkuten.

Kynsien leikkaaminen onnistuu ja ollaan harjoiteltu turkin siistimistäkin. Lähinnä tassukarvoja olen lyhentänyt. Harjaaminen aiheuttaa pienimuotoisen raatelukohtauksen, mutta hienosti sekin alkaa jo sujumaan. Ruoka maistuu ja vesikupissa uiskentelu on edelleen hauskaa.

Tänään Myrskylle kaivettiin kätköistä Lyylin vanha aktivointipallo. Pallon pyörittely on todella väsyttävää, sillä pentu käyttää pyörittämisen lisäksi kovasti nenääsä löytääkseen pudonneet namipalat. Lyyli hakkasi kovaa palloa pitkin seiniä, Myrskyllä on onneksi hommaan rauhallisen varma ote.

Tälläistä täällä..


Ei kommentteja: